Hansa Green Tour organiseert netwerk- en studiereizen, handelsmissies en evenementen om duurzame oplossingen te laten zien.

In de zomerperiode organiseren we de jaarlijkse Hansa Green Tour en in de winterperiode organiseren we delegaties naar de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk, het grootste duurzame energie evenement van Europa. In 2019 hebben we een evenement toegevoegd om elektrisch rijden over grote afstanden te demonstreren, de elektrische Hansa Cannonball Run. Het doel van al onze reizen en evenementen is om duurzame kennis en ervaringen te delen, om duurzame oplossingen te laten zien en elkaar te inspireren.

Hansa Green Tour organiseert netwerkreizen & handelsmissies naar inspirerende duurzame locaties, congressen en evenementen.

18 – 21 juni 2019 organiseerde Hansa Green Tour de 10e en dus jubileum editie van de jaarlijkse Hansa Green Tour. Een speciale editie waarbij we teruggingen naar het begin van de Hansa Green Tours met als doel om te leren van duurzame oplossingen in Noord Europa, om duurzame kennis en ervaringen in de hanze regio te delen, om elkaar te inspireren en zo de energietransitie te versnellen. In 2020 gaan we met partijen in Nederland, Duitsland en Denemarken in gesprek over grensoverschrijdende samenwerking om duurzame oplossingen te promoten en organiseren we de 2e editie van de Europese elektrische Hansa Cannonball Run. ‘An epic 1000 kilometer ride with electric cars only!’.

Website

swierenga@hansagreentour.com